Het boeken van de reis

Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we samen bespreken wat uw wensen en verwachtingen van uw reis zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw wensen om te zetten in een passend reisvoorstel. Wij zullen dit in eerste instantie in concept vorm per email naar u toe sturen. Zodra wij de ideale reis voor u hebben gevonden, werken wij dit uit en zullen het wederom per email naar u toe sturen samen met de prijsopgave. Indien u akkoord gaat met deze offerte kunt u ons dit per email laten weten. Wij gaan dan vervolgens eerst kijken of de accommodaties beschikbaar zijn. Als dit het geval is sturen wij u per post een volledig uitgewerkt programma toe samen met een boekingsformulier. Als wij het boekingsformulier en de (aan)betaling van u ontvangen hebben gaan we de reis definitief boeken. Door betaling geeft u aan akkoord te gaan met onze ALGEMENE VOORWAARDEN, en waar van toepassing de algemene voorwaarden van eAutohuur, Kulula Airways en South African Airways.

Inbegrepen in de offerte:
• Alle overnachtingen in sfeervolle, comfortabele guesthouses/lodges in volledig ingerichte kamers met badkamer en inclusief ontbijt. Bij een selfcatering accommodatie is er geen ontbijt inbegrepen.
• Vervoer per gekozen categorie huurauto.
• Ticket binnenlandse vlucht indien van toepassing
• Speciaal op-maat gemaakte reisgids met routebeschrijvingen, tips en aanraders voor onderweg. Deze gids ontvangt u ruim voor vertrek.

Niet inbegrepen:
Overige maaltijden, entree- en excursiegelden, brandstof, tol, persoonlijke uitgaven, reis en/of annuleringsverzekering, afleverkosten indien de huurauto op een andere plaats wordt ingeleverd dan opgehaald.

"Please be a traveler, not a tourist. Try new things, meet new people, and look beyond what ’s right in front of you. Those are the keys to understand this amazing country."

REISINFORMATIE

Vluchtinformatie
Autoverhuur
Garantie
Een reis boeken
Algemene Voorwaarden